fredag 22. desember 2006

Jule mage!


Dr var den ja juleomgansyken. Jeg har ligget flatt ut it re dager, noe som passer særs dårlig når det er en million ting som skal fikses. Blant annet det å hente bestemors sine hatter som jeg har bestillt fra tyskland. Bortsett fra den lille streken i regningen at den er send til en Karl V og ikke til meg...altså et jentenavn! Men det ordner seg vell sikkert det også. Så bærer det rett av gårde til gardermoen for å hente onkel fra Italia. Kjenner jeg godt kunne ha latt det være i dag. Men når han ikke kan et ord engelsk så er det litt vrient. Pluss at det er en grenerell nekt for å lære seg hvordan man går de hundre meterene til den perongen hvor det jo faktisk KUN går tog til Skien, å selv om kan ikke kan språket så har han jo tross alt gjort dette såpass mange ganger nå at det burde være mulig å ha lært seg det nå osv. Men men vanskelig å få gammel grinebiter ut av rutinene gitt. Samtidig som jeg kjenner at jeg godt kunne ha tilbrakt denne julen på det lille rommet for å si det sånn!


Men dette blir bra....sa hun lettere hysterisk i stemmen!

tirsdag 19. desember 2006

Pandora min Pandora!

Jeg vet at jeg maser endel om www.pandora.com men det er faktsik akkurat så fantastisk. For meg er det perfekt. Jeg må vel kanskje være drømme brukeren deres. Jeg blir minnet på musikk jeg ikke har hørt på gud vet hvor lenge, men som jeg virkelig VIRKELIG er glad i!Digg å høre meg le chin og republica igjen! hihih glad liten pusejente nå...

Chris Volpe

Hihihi de som kjenner meg skjøner linken, han har artig musikk i hvertfall.

http://chrisvolpe.com/

mandag 18. desember 2006

R.I.P


Det er ikke mange som kan måle seg med Disney når det kommer til tegnefilm klassikere av den gammeldagse sorten. Da tenker jeg ikke på de sofistikerte tegneseriene som Conan eller alvefolket, men good old fashion amrikanske tegnefilmer og tegneserier. For meg så er Hanna-Barbera titaner på linje med Disney. De har Flintstones, Tom&Jerry, Scooby Doo, Smurfene og en haug med andre ting. Det er en era som er borte nå med Barberas død. La oss håpe det kommer mer fantastisk kreative animasjons tegneserier og filmer.
http://www.kjendis.no/2006/12/19/486494.html

Ja å så må jeg bare nevne en liten ting til! Jeg satt å hørte på www.pandora.com nettopp...å der spillte de akkurat en artist som heter Chris Volpe for de som kjenner meg så blir jo jeg kjempe nysjerrig på det hehehe så hvis noen har noe info om denne artisten så fortell meg gjerne!

S in the morning S in the night!

En sint journalist.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/12/18/486431.html

Det er helt utrolig, men dagbladet har faktsik skrevet en knallbra artikkel! Sint, men bra alikevell!

Energi i reserve!

Det er ikke så ofte de dukker opp disse dagene her. De dagene hvor man ikke har vondt ett eneste sted, ikke er skrubb sulten, ikke for trøtt og sur. Hvos man faktisk kjenner at man har litt ekstra energi.

Det er heldigvis oftere og fotere disse dagene kommer, å jeg må bare nødt til å være glad for det og kose meg ellevillt med det.

Nå er jeg faktisk ferdig med julegavene, jeg har fått gjort unna det som skulle gjøres hjemme. Å babe er fantastisk om dagen.

Livet leker :)

onsdag 13. desember 2006

Noen fine fine dyr...

Å hjelpe utover grenser er det fineste jeg vet....




Menneskets bestevenn, til alle dere som mener man ikke kan få godt kontakt med dyr...dere tar feil!




Å da vil jeg benytte anledingen til å komme med en liten advarsel jeg fikk på mail!

LØKEN GÅRD STARTER SALG AV KATTER TIL DYREFORSØK
Den kontroversielle forsøksdyrstasjonen, som aler opp hunder og selger dem til dyreforsøk i norden, er i disse dager i ferd med utvide sin virksomhet. Nå etablerer Løken Gård et anlegg for oppdrett og salg av katter til dyreforsøk.

ADVARSEL: Selg eller omplassèr aldri dyr til Løken Gård
NOAH ønsker å advare alle hunde- og katteoppdrettere mot å selge dyr til Løken Gård. Vi ønsker samtidig å uttrykke en generel advarsel til alle som søker nye hjem til katter; Forsikre dere om at kattene ikke havner på Løken Gård. Følgende personer, som ifølge firmainformasjon (proff.no) og Forsøksdyrutvalget er eiere av og/eller ansatte ved Løken Gård, kan ha skaffet seg- eller kan forsøke å skaffe seg hunder på falske premisser!

Så vær obs på dette vær så snill!

tirsdag 12. desember 2006

Snart i mål....


Jeg har seriøst trevler på fingrene, og papercut jeg ikke vil snakke om en gang etter all julehandler\julgaveinnpakkning. I går når jeg gikk siste runden så var det sånn at damene i butikken mente at jeg trengte å komme meg hjem....

Ja å en ting til alle de nerde butikkene der ute! Bare fordi dere er en variant av Heia Tufte (ikke alle selvsagt) så behøver dere ikke være fiendtlige mot alt hunnkjønn som kommer inn i butikken deres uten mannlig følge vet du! Å få meg til å føle meg dum når jeg skal bruke M-Y-E penger i butikken din syntes jeg er ganske teit. Dette er ikke første gang jeg handler hos dere, å det er det samme hver gang! For vet du hva hvis jeg hadde vært uhøfelig og slem så skulle jeg ha skjønt det. Men jeg spør pent om dere har denne her fordi kjæresten min ønsker seg sånn, men jeg forstår ikke helt hva det er. Kan du hjelpe meg å forklare med det så jeg slipper å føle emg så dum? Å så kommer en lengere tirade om hvilke produkt jeg eeeeeeeeeegentlig burde kjøpt osv osv pluss at du bruker duste uttryk som "data friendly" Alt dette koster selvsagt dobbelt så mye som det jeg hadde planlagt å bruke i utgangspunktet! Så nå jeg sier tusen takk for infoen, men jeg tror jeg bare skal holde meg til det som sto på lappen min jeg, så ser du på meg å bli sur. Vell drit å dra! Jeg handler ikke hos dere neste gang!

Så langt så vell...jeg har noen får pakker igjen å pakke inn, og jeg skal være så fornøyd når jeg er ferdig. Babe holder seg kloklig i bakgrunn, men jeg ser heller ikke at han tilbyr seg å hjelpe på de tingene han kunne. Jeg tror han føler at han kan slippe fordi jeg har brukt så mye penger på gaver i år at hvis jegk lager så kan han bare bruke det kortet mot meg....å det har han jo i grunn rett i. Grrr

Jeg har hatt lyst på pinnekjøtt i 14 dager når, men pga alt mulig så har jeg ikke rukket å lage det. Så i dag SKAL jeg gå¨å handle pinnekjøtt sånn at vi kan ha det i morgen. Å jeg driter i hele slankekuren da. Får bare være feit da!

Grr fra Slaskepott på alt for mange kilo!

Holocaust

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1565144.ece
Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut et bilde fra Holocaust, men av hensyn til de som dette faktisk skjedde med og deres pårørende så lar jeg være..

Dette har jeg så problemer med å forstå...jeg forstår bare ikke hvordan man med all den kunnskapen man har virkelig kan tro at dette ikke skjedde! Når det er sagt så syntes jeg det er enda mer skremmende at leder og såkallt"viktige" mennesker faktisk betviler dette her. Jeg orker ikke å gå inn på en lengre avleggning en gang om dette her for jeg regner med at oppegående mennesker som leser dette føler det samme som meg.

Men det jeg har lyst til å snakke om er at vi blit forferdet over at man betviler at Holocaust eksisterte...men har vi tenkt så mye over dagens holocaust? Det er så mange av de at vi har IKKE lært! Du kan gå omtrent på hvilket kontinent du vil og finne konsentrasjonsleire i større og mindre grad, og ja i forkjsellige grader av misshandlig. Poenget er at det er grusomt uansett. Konsentrasjonsleirer er en skam på menneskeheten! Herregud jeg kunne skrevet i en evighet om dette her, men jeg kjenner at jeg er for sliten i hode mitt i dag.

S

Julestress...

I går var det seriøs innspurt på juleshoppingen, er sår i fingrene etter å ha pakken inn til den store gull medalje. Så nå er det bare å få sendt pakkene i alle himmelretninger, å så bli gal eller noe sånt. Jeg har lyst på pinnekjøtt!

mandag 11. desember 2006

Dette beskriver veldig godt hvordan jeg føler meg akkurat nå!


Et tankekors...

Akkurat nå er alt bare slemt og urettferdig. Å jeg hater at ting er slemt og urettferdig. I hvertfall når det er ting som jeg ikke kan gjøre noe med, eller gi noen beskje dom at det er dårlig gjort og urettferdig. Jegh ar seriøse problemer med å akseptere endel av livets kjipe faktum. Jeg får lyst til å være slem, barnslig og urettferdig. Men jeg kan ikke det, for hvem pokker skulle jeg tatt det ut på? Hvem pokker skal jeg stille til rette for dette her?

Følesen av å være liten og veldig alene er overveldende stor akkurat nå...følsen av at den siste lille biten av det mennesket som kan se på meg og huske uten at jeg trenger og fortelle forsvinner helt fra meg er vond, slem og urettferdig.

Jeg kjenner mine egene rotter på loftet såpass godt nå at jeg vet at det eneste fornuftige å gjøre nå er å beskjeftige hode mitt med ting som gjør at jeg får utløp. Jeg bare er ikke helt sikker på hvor jeg skal starte for å finne de kreftene. Men det bor styrke i meg...jeg vet det...jeg vet at jeg
kan.

Jeg er liten nå...og litt mørkeredd.

onsdag 6. desember 2006

Jeg fikk en liten mail!

Det har blitt sendt ut endel sånne mailer som dette i det siste hvor man skal fylle inn svarene osv. Så istedenfor å sende den i hytt å pine ( ja Marchmusa den ble sendt ved en feiltagelse til deg!) Så legger jeg den ut svarene mine her jeg! Så for de som har mail adressen min og får akkutt lyst til å fylle ut om seg selv så gjør gjerne det, gi meg gjerne også beskjed om du vil ha den publisert her, jeg legger den selvfølgelig ikke ut uten at jeg får beskjed om det!

God lesing ;)


1. Hvor bor du? Grunerløkka....kan fort bli omtalt som grünerløkka handikapp zoo.

2. Hva arbeider du med? Salg og markedsføringa v Billettserivce AS sine hjemmesider....jobber også med å opparbeide tålmodighet

3. Hvilken bok leser du akkurat nå? Beretning om beskyttelse av Erik Fosnes Hansen. Er litt små forvirra over de tre eller fire historiene i samme bok, men stoler fortsatt blindt på at det blir oppsummering på slutten.

4. Hvilken artist ligger i cd-spilleren din? nuhvell så har jeg ikke cd spiller om dagen men hører psykt mye på www.pandora.com om dagen å der går det mye i sixteen horse powers.

5. Hvilket motiv har din musematte? Motiv.....? løpende gråtende hester i motvind! Jadda veldig harry har ikke valgt den selv..fikk den på jobb!!!!

6. Hva er ditt favorittbrettspill? Ute må bli freesbee og innespill blir backgammon

7. Ditt favorittblad? M, litt lei Pondus og Nemi syntes jeg har tapt seg gruuuuuusomt!

8. Favoritt duft? Solvarm hud og julesnø lukt!

9. Yndlingslyd? maling fra pusen min.

10. Verste følelse i verden? Følsen av å strekke seg så langt man klarer men det er bare ikke bra nok, eller det betyr ikke en dritt for noen.

11. Hva er det første du tenker på når du våkner om morgenen? Trøtt,vondt,kjipt, VIL IKKE, vil sove mer, kjæresten min er varm og fin å bruke som pute...

12. Yndlings farge? Rød

13. Hvor mange ganger rekker telefonen å ringe før du tar den? Det har jeg aldri tenkt over!

14. Hvis du av en eller annen grunn skulle skifte for- eller etternavn, hva skulle du da hete? Da måtte det blitt å faktisk bytte til Tine etternavnet kvitter jeg meg aldri med.

15. Hva skal ditt barn hete/dine barn hete? Nå har jeg barn og han heter Hyenebarnet her på siden min i hvertfall. Vi har hatt noen navnplaner men NOEN rapper mer en det som pent er så det vil jeg ikke si!

16. De(n) viktigste "ting" i din verden?Å ha det godt, ha det godt med Babe, ha gode venner som jeg bryr meg om og som jeg vet at bryr seg om meg. God mat, god musikk. Å selvfølgelig å være frisk...det er en klisje men for meg er det j¤¤¤¤ viktig.

17. Favorittmat akkurat nå? Hvordan skal jeg svare på det det kommer helt an på dagsformen!

18. Sjokolade eller vaniljeis? Sjokkis så klart!

19. Liker du å kjøre fort? Nei

20. Sover du med en bamse e.l. i senga, og har den et navn? Nei mer enn nok med Babe og swiffer i fotenden

21. Tordenvær- flott, eller skremmende? Deilig!

22. Hvilket merke var din første bil? Hoi...jeg har ikke lappen, men eneste bilen jeg har hatt som babe forøvrig kjørte og ikke jeg var en SkrOpel!

23. Hvis du kunne velge å møte en bestemt person (død eller levende)? Farfar bare en gang til...

25. Favorit drink/alkohol? Musserende, mojito og iskald boks cola dagen der på.

26. Hva er ditt stjernetegn? Jomfru

27. Spiser du stilken på broccolien? ja...hva slags spørsmål er det!?!?

28. Hvis du kunne velge et hvilket som helst yrke, hva skulle det være? Musiker...eller mer spesifisert vokalist.

29. Hund eller katt? Katt så klart!

30. Har du noensinne vært forelsket? Ja opp etter ørene flere ganger. Det som er fint nå er at jeg blir forelsket om og om igjen i samme mannen!

31. Under sengen din finnes det? Hybel elefanter, noen pappesker med bøker og musikk og sikkert en hel haug med ting jeg ikke har oversikt over!.

34. Hvilken sport ser du helst på tv? Svømming

35. Nevn et karakteristisk trekk ved den personen som sendte deg denne mailen? Champagne piken min er sprudle å det sier vell sitt! :)

36. Hvem/hva kan gjøre deg lykkelig? Har jeg ikke alt svart på dette? Se nummer 16! Men jeg kan jo legge til at å nå målene mine gjør meg barnslig lykkelig

37. Hvilke huslige prosjekter eller annet opptar deg mye for tiden? Soving...mye soving og mye dårlig samvittighet for alt mulig som burde vært gjort!

38. Hva var den siste filmen du så på kino? Happy feet....fiiine pingvinene. I love Rrrramon!

39. Hvem av dine venner er du mest misunnelig på for øyeblikket? hmm ingen i grunn...

40. Hvem tror du, det er mest sannsynlig at svarer først? Champis piken min det har du helt rett i her er mine svar. Jeg for min del må være ærlig å si at jeg tviler på at jeg får svar fra noen!

41. Hvem svarer sist? Dette blir jo mye av det samme svare som nummer 40!

Slaskepott har talt!

Dårlig mage..

For meg og veldig mange damer med meg så er magen et stoooort problem. Men jenter trøst dere her er en som har det verre! Jeg bare ser for meg den grusomme desperasjonen som får deg til å bli så flau at du tenner fyrstikker for å få vekk lukten i et fly!

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=164647

tirsdag 5. desember 2006

Ramon!




If you are feeling down....do the mambo with Rrrrramon! hehehe This guy i so accedently coool!Gå å se Happy feet, fantastisk fine pingvin filmen. Morro ja!
http://youtube.com/watch?v=yiRDgAesSnQ&mode=related&search=

http://youtube.com/watch?v=_i_VvpQbYj4&mode=related&search=

To ting jeg gjerne vil ha!

Her er to av tingene jeg ønsker meg til jul....og bestvenn jeg håper du har tatt med deg en av de fra austraila i nøkkelring form!




meezoo miiiggi myggier eller hva pokker!

Husker ikke hva dette her het en gang jeg men jeg lot meg nå sjarmere av Marchumusa sine bilder alikvell og måtte jo seff lage meg en selv! Litt artig dette med å lage en virituell versjon av seg selv. Morro å se hva slags bilde folk har av seg selv :) Å bare for å ha sagt det! Nei jeg tror ikke jeg er så sylfide tynn som denne lille digur saken her....men skulle gjerne ha vært det!

Piingviiiiiiiiiiiiiiner!

I dag skal jeg på kino å se Happy feet...spent på om den er bra!

mandag 4. desember 2006

Mandag og mageknip...

Akkurat nå er det ingenting som funker. Motivasjonen min er på bunn, jeg har ikke lyst til noenting, alt som kan være hyggelig eller sosialt virker som et ork. Kombinert med seriøs mageknip...men det kan ha noe med den halve kua jeg spiste i går å gjøre. Ikke det at jeg kan ha tendensene til å trøste spise eller noe altså. Jeg vil bare gå i hi og alte som verden ikke eksisterer på noen måneder.

Marchmusa og Allis in WOnderland var på besøk i går og drakk en kopp kaffe. Jeg må si at planene for nyttårsaften virker veldig bra akkurat nå. Planen var jo egentlig å finne et lokale med Champis piken og noen venner av henne, men det blir litt vanskelig når det er noen få uker igjen bare. Men vi fant ut at vi kunne spille pop& rock geni og bytte gaver, bøker og andre ting man har snakket om å kvitte seg med i ett år. Dette tegner til åb li en bra tradisjon. Men jeg må nok nødt til å lage kalkun alikevell selv om noen syntes det er unødvendig. Det er helt nødvendig for meg...jeg må ha forvokst fugl på nyttårsaften hehe

søndag 3. desember 2006

Søndags drodling...

Noen ganger så klarer jeg å prestere å få fylleangst uten å ha vært på fylla. Det merkelige er at jeg som regel ikke ha fylleangst, selv ikke når jeg har vært ute å fantet. Men hvs jeg får det så får jeg det gjerne i sånne situasjoner som nå. I går var jeg med babe på fest som har vært planlagt i lange tider. Jeg kjente med hele meg at jeg ikke burde blitt med, men har man lovet osv...Så jeg pynter meg og ser forsåvidt veldig bra ut, men jeg går hele tiden med en sånn hylende følse inni meg av at her passer jeg ikke inn. Her er jeg en stor orange ape blant pene myke pusekatter. Å dette handler ikke om at det er noe galt med pene myke pusekatter, dette handler om min evne,eller manlende evne til å tilpasse meg, min dårlige selvtillit og min følse av å være malplassert og misstilpass...Jeg passer bare ikke inn.

Jeg er rett og slett bare litt liten og lei meg om dagen...men det går over det også, jeg kommer meg ovenpå igjen. Men hater bare intenst å havne på dette planet her. For det er en stor del av meg dette her som jeg har jobbet hardt med å skyve vekk. Jeg vil ikke være den slaskepotten som alltid har dårlig samvittighet, som aldri tør å si ifra eller som aldri bli sint osv. Jeg kjenner at jeg har lyst til å be hele verden dra til helvete og slutte å putte meg i bås eller kritisere meg for jeg klarer så fint å putte meg selv i bås og jeg klarer så fint å selv kritisere meg selv! Så gi beng i det! Det er også en av tingene jeg jobber så hardt med å kutte ut med. Jeg prøver slutte å banke meg selv opp hele tiden...

Såh dette var dagens lille angs,deppa og kjipe sukk fra Slaskepott!

fredag 1. desember 2006

Pisk på pung og rivjern i rompa!

Det er hva babe burde hatt noen ganger! Akkurat nå er jeg så sint og oppgitt over han at jeg kunne spydd!

Freeeedag!

Først av alt så vil jeg si GRATULERER MED DAGEN til lillebroren til Champagnepiken. Jeg må finne et fornuftig navn på han grrr! Men uansett ha en knall dag og kos deg masse. Håper du får masse fint i gavisanger...humre humre jeg vet hva den snille storesøsteren din har kjøpt til deg! Jeg vil også ha storesøster eller storebror som kjøper sånt til meg!

Såh da er det faktisk1 .desember. Snublet ut døren klokken kvart på ni og fikk litt samme feelingen som når man gikk av flyet i syden for første gang BANG dette var varmt gitt! Seriøst jeg blir skikkelig bekymret for planeten vår jeg....Greit nok at jeg liker å ha det varmt og at jeg foretrekker sommer fremfor vinter. Men høst i ni måneder kan man jo bli suicidal av!
Men tilbake til 1. desember jeg sitter med en sånn hihihih nå er det kalender tid feeling selv om jeg vet at Babe ikke har rotet seg til å lage kalender til meg. Han skylder på at det blir for dyrt, men det hadde holdt om han gadd å pakke inn 24 bamsemums i fine pakker...jeg vil bare at han skal gidde for min skyld :( Men drit og dra! Jeg lurer på om jeg skal ta opp tradisjonen fra tidligere tider med Marchmusa en enhet alkohol i luken 1. desember 2 enheter alkohol 2. desember and so on! MOahahaha