tirsdag 31. juli 2007

We are back!







































































Vell da er vi tilbake fra Berlin. Det var helt supert og utrolig digg. Men jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en uke fri til....











Berlin anbefales på det sterkeste! Her er litt bilder fra turen :D

fredag 20. juli 2007

First we take manhatten...then we take Berlin!

Da er jeg straks på vei til Berlin, prøver seriøst å få bukt med flyskrekken min, noe som legger en demper på at jeg egentlig har lyst til å hoppe rundt å glede meg til å dra på ferie. Men angsten for å ikke komme seg på ferie og oppleve ting er større enn angsten for å fly! Jeg skal på tuuuuuuur! hehehe vi kommer til å bo rett ved siden av ett bittelite Ramones museum, å så skal vi se isbjørn barnet Knut...eller det blir vell kanskje mer pubertet isbjørnene Knut nå da! Uansett Berlin her kommer jeg!

Ja å så skal vi selvsagt smake på sauerkraut!

torsdag 19. juli 2007

Ferie og fanteri!


Vi har vært på tusenfryd, og jeg kan konstantere at både hynenebarna og jeg begynner å bli mye tøffere i karusellene. Nå skal det sies at lillesøsteren er i grunn veldig tøff på alt av karuseller. Det er hun "lille" jenta som er nesten like høy som meg. Fikk meg et lite støkk når jeg så dette bildet å ser hvor store de har blitt.Neste sommer så er de vell like høye som meg hvis ikke høyere!
Men nå er det pr defenisjon første dagen av ferien min. Så i kveld blir det ost, vin, mat og kos...hvis ikke jeg sovner klokken åtte da! LØrdag så drar babe og jeg til Berlin, å selv om ejg prøver å svelge flyskrekken min så lurker den i bakhode på meg som bare der. Neste år blir det interail!
S

torsdag 12. juli 2007

Jeg har fått jobb!

Jiipppiiiii hihihi veldig glad akkurat nå. Så 20. augst braker det løs med ny jobb, å jeg gleder meg masse. Dette føles fint og ordentlig gjennomtenkt :) Ironisk nok så har det ordnet seg skikkelig for babe idag også. Har vært på senvakt i dag så jeg er veldgi sltien men merkelig rolig i hele meg. Noe jeg i grunn ikke har vært på veldig lenge kjenner jeg. Så nå håper jeg at ting går riktig vei fremover. Jeg trenger ro og staiblitet nå, å jeg føler at det har jeg klart å skape rundt meg selv nå.

Fornøyd slaskepott akkurat nå :)

lørdag 7. juli 2007

Hyene helg!


Vi har alle tre herlige hyenebarna i helgen, så dette blir livat. I morgen så er det årlig tur til tusenfryd. Alle er så spente at vi har vondt i mangen. Så snille værgudene! Vi ber ikke om stårlende sol, det eneste som hadde vært veldig fint var om det i det minste ikke regnet.

Oppdatering med bilder fra hysterisk redd Slaskepott i karusell kommer plutselig!
S

onsdag 4. juli 2007

Det geniale med å få definert hvordan man føler seg!


Jeg føler meg som en vaka torsk på land! Jeg har hatt en lang god prat med mammaen min, noe som var veldig godt og veldig oppklarende for endel tåkete tanker. Pluss at mammaen min har fin humor. Særlig når hun midt i noe ganske alvorlig utbryter "ja å så er det akkurat som når du føler deg som en vaka torsk på land!" hehehe Plutselig så ble ting litt bedre.
Gupp gupp fra Slaskepott!

Vasking av leilighet...



Jo altså nå er det en gang sånn at når jeg ikke har det så bra så orker jeg ikke å gjøre noenting egentlig. å nå har jeg hatt det ganske kjipt en god stund. NOen bra dager selvsagt, men mye dårlig. Å det som lider mest, sånn borsett fra babe er leiligheten. Fy F¤¤¤¤ for en svinesti det er nå altså! Så nå er det på med nuklært beskyttende klær og annet faenskap å sette i gang med badet. Ja å for de som er redd for at jeg skal utsette meg selv for stor fare så er det ikke noe å bekymre seg for jeg er armed med JIF! AG3`n kan bare slappe av litt til, den sparer vi til en annen anledning. Vasking av doen for eksempel!

Kanskje jeg bare likså godt burde flytte?
S