mandag 29. oktober 2007

Snakk om å få mygg i frontruta!

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2072319.ece

Det er jo skummelt, men det ser ut som om han har fått verdens største insekt i frontruta!

tirsdag 23. oktober 2007

Alle tings iboende faenskap!

Blir bare å skrive littebitt i dag. Mammaen min har vært i kjedekollisjon. Det går bra med henne etter forholdene, men det er ikke noe morro. Jeg tror jeg må ha en prat med de høyere makter eller hvem pokker nå det er jeg skal henvende meg til! Om dette med å la absolutt alt skje på en gang! Jeg har jo pokker meg ikke rukket å få hode over vannet etter at Mor døde! Dessuten så kjenner jeg vell ganske mye på det at mamma er den eneste jeg har igjen av mine nærmeste familie medlemmer sånn sett!

Jeg er lei meg, sliten og har vanskelig for å konsentrere meg. Jeg vil hjem og sove!

S

mandag 22. oktober 2007

En skikkelig ringrev!

For de som ikke har fått det med seg før så betyr jo etternavnet mitt rev på Italiensk. Å de som har kjent meg en stund vet også at en av de store målsettningene i livet mitt er at når jeg blir gammel og dør. Så skal kjæresten min bli så lei seg at han må ta seg fri fra skolen ihvertfall to uker!
Her oppdaget jeg at jeg har en navnesøster som har kommet meg i forkjøpet! Keep up the good work!
http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/10/23/515842.html

S

I kjølevannet av sorgen...

Så kommer det mye rart ut gitt. Noen mennesker får det som kalles vaske sorg og må liksom vaske veldig manisk...jeg lider ikke av dette typisk nok!
Men jeg strikker noe infernalskt da. Å så er jeg veldig mye sinna! Ikke bare på ting i forbinnelse med at mor er død og alt som følger med av familiære tsunamier. Men generellt forbanna på mye rart og noen enkelt individer. Jeg er nok veldig urettferdig inni meg akkurat nå, så derfor så må jeg vente litt med å ta tak i ting, sånn at jeg ikke blir helt psssyyyyyko! men det er helt klart at i kjølevannet av sorgen så kommer tid for oppvask på mange arenaer! Så kanskje jeg kan konkludere med at jeg har vaskesorg alikevell...

Moody hilsen Vaskepott!

fredag 12. oktober 2007

Å miste en som er veldig nær.

Jeg har akkurat mistet farmoren min....jeg har akkurat mistet hun som jeg har hatt som reserve mamma. Hun som har lært meg å lage mat, og drikke kaffe og ikke minst lært meg at man skal tilgi selv de dummeste av de dumme. Det siste har jeg nok ikke blitt helt flink til, men jeg prøver. Dette er min kjære kjære uerstattelige farmor som ingen får bagatellisre mitt forhold til!

Jeg har sittet på sykehuset og fulgt henne helt til det siste, det er vondt, traumatisk, krakils frustrerende og utforder meg enormt i forhold til å ikke ha kontroll. Men det er også veldig godt å få være der, og kjenne at hun vet at hun ikke var alene....å det er her det begynner å bli vanskelig, for nå er det enda en som føyer seg inn i rekken av de som var og som må omtale i fortid. Jeg orker ikke å dvele ved akkurat dette.

Men jeg må si en liten ting. Vi hadde en fantastisk flott syekepleier med oss gjennom hele natten. Hun sa helt tidlig på kvelden at "jaaa det er i disse situasjonene venner kan være venner, men at man kjenner sin familei nærmeste!" hehehe for dere som kjenner meg så kan dere jo se for dere ansiktsuttrykket mitt. Jeg må ærlig innrømme at jeg skulle så gjerne hatt både Tigermy, og RandiRoo til å sitte ved siden av meg. M@archus til å tasse rundt og si noen fine ord i ny og nedmens MR.Wild sannsyneligvis hadde hjortet rundt og laget kaffe. Men det er klart at det handler om at jeg gjerne ville ha noen rundt meg som ikke hadde det like vondt som meg. jeg er ikke så god åp å dele sorg.

Men nå skal jeg prøve å gradvis komme meg tilbake til normalen, og det første jeg skal gjøre er å møte Bror H og gråte litt på skulderen hans, det hjelper alltid!

Takk til alle som støtter og er der for meg nå, og særlig Babe som er helt unik akkurat nå.Å mammen min selvfølgelig!

Hilsen en veldgi slitenog liten Slaskepott....

fredag 5. oktober 2007

Gratulerer med dagen Babe!

Gratulerer med dagen fine kjæresten min. Her er en link med litt infor om hva som skjedde for 31 år siden:
* http://no.wikipedia.org/wiki/1976

Suss fra Slaskepott!

torsdag 4. oktober 2007

Dette er så dumt at det gjør nesten litt vondt!

http://www.aftenposten.no/nyheter/kongelige/article2029475.ece

Jeg prøver så godt jeg kan å ikke engasjere meg for mye i Märtha og alt mulig hun foretar seg. Men å gå ut å si at vi er helt likestillte i Norge, og at vi har lik lønn for likt arbeid syntes jeg vitner om utrolig stor mengde uvitenhet og ren dumskap! Jeg håper dette er dårlig journalistikk og feil sitering!

*Vi har ikke lik lønn for likt arbeid! Ja det har blitt bedre, men vi er ennå ikke fremme!
* Når menn og ugne gutter faller bakpå i samfunnet så har likestillingen gått inn på en blindvei!
* Når fedre ikke har lik rettighet og såkallt "eierskap" på barna sine som mødre, så kan man ikke si at vi er likestillte!

Dette er bare tre ting som viser at vi ikke er likestillte enda! Å ikke nok med det, men hun går ut å sier at det å være feminist er ett så fryktelig belsatset ord her i Norge, så nei det vil hun ikke bli kallt! Ja etter min mening så gjør hun det bare verre da!

Jeg siterer min avdøde bestefar Høvdingen:
" Det er forskjell på å ha hulle i hode og gjennom trekke!"

Dagens frees fra FEMINIST and proud of it Slaskepott!

mandag 1. oktober 2007

Sliten nå...


Det er først nå jeg kjenner hvor mye bekymret jeg har ævrt i det siste og hvor utrolig sliten jeg egentlig er....men problemet er bare det at det er ikke voer enda.Det kjipeste ligger fortsatt foran meg. Men jeg får bare bite tenna sammen, har ikke så mye annet valg akkurat nå!
Ja å folk som anklager uten å vite hva som forgår kan ta seg ett jævla stev! Kjenner at jeg er veldig jumpy og nærtagen om dagen. Burde sikkert egentlig bare fått meg noen gode timers søvn. Men her er det fullt styr med nye måned på jobben, pluss at jeg skal jobbe på ICA i tillegg. Dobbeltjobb er tingen når man er veldig sliten har jeg nemlig hørt!
Klynk fra Trøttpott!

ÆÆÆVVE!


Jeg skulle nettopp sprigne på do fordi jeg måtte skikkelig tisse. Å så på veien så klarte jeg å springe inn i en hyllekant som var akkurat i puppehøyde! SÅ nå har jeg ett digert blåmerke på puppen, å det gjør grønnjæbelig vond!

ÆVVE fra slaskepott med blåpupp!