mandag 31. mars 2008

Innspurt!

Jeg liker det ikke, men jeg er skikkelig god på det. Klarte budsjettet mitt med minimal margin i siste liten. LItt for mye spenning til hva jeg egentlig liker. Er litt kjedelig sånn når det kommer til budsjette. Vil gjerne være ferdig i god tid. Denne spenningen mine selger kolleger snakker om gir meg ikke så mye buzz for å være helt ærlig. Det som gir meg buzz er å være ferdig med det jeg skal i god tid før deadline.
Kjedelig spør du? Ja muligens, men jeg har ikke magesår og høytblodtrykk så jeg er i grunn fornøyd!

Slaskepott nesegrus over målstreken!

søndag 30. mars 2008

Bra artikkel!

http://www.dagbladet.no/kultur/2008/03/29/530924.html

Jeg liker Knut Nærum! Særlig på en gråværs mandag!

Slaskepott med hode fullt!

fredag 28. mars 2008

Faen...

Er i grunn alt jeg har å si i dag!

Slaskepott som er skikkelig forbanna!

mandag 24. mars 2008

Jeg har faktisk mistet stemmen!


Det er ikke tull en gang. Den er søkk vekk....å det er ganske irriterende! Jeg trodde jeg var bare litt vanlig hes etter lørdagens festing, men neida....nå er det to dager siden, å stemmen er ikke nevneverdig mye bedre. Dette medfører endel stress for min del med tanke på at jeg i hovedsak er totalt avhengig av stemmen i jobben min! Å dette blir da enda mer irriterende når jeg er rett rundt hjørnet for å klare budsjettet mitt. Så jeg hadde altås hatt muligheten til å gjøre det skikkelig bra denne måneden, så akkurat nå sendes opp til fler hissige tanker til høyere makter osv. GI MEG STEMMEN MIN TILBAKE NÅ!

grrr


fra Slaskepott som hørest ut som en blåsebelg!

tirsdag 18. mars 2008

Det største i verden del 2

Gratulerer så masse til A&M med lillestore :) Sender dere alle varme tanker. Og en spesiell klem til A, tøffe jenta!

Slaskepott som er lettrørt om dagen!

fredag 14. mars 2008

Disse innspurtene!

Nå jeg jeg helt på innspurten på budsjettet mitt, med en bryggende influensa på trappene så er dette egentlig mer spenning enn jeg liker. Kunne godt bare få de kontraktene nå, å så være ferdig med det!
Gleder meg heller ikke videre til å gjøre mange timer rett etter jobb. Påske trafikken er ikke kul! Denne fredagen er faktisk den dagen i året me flest ulykker! Blir litt redd jeg!

S som vil hjem under dyna!

torsdag 13. mars 2008

Det nærmer seg påske...

I morgen klokken fire så er det pr defenisjon påskeferie for min del. Det er så utrolig deilig at jeg har så lang påskeferie i år. Vi skal på hytta til TigerMy å feire bursdag og vi skal hjem til mamma å spise påskemiddag. Ikke nok med det, men når vi kommer hjem fra alt sammen så har jeg fortsatt en uke igjen av ferien. Det er digg det. har masse ting jeg gleder meg til. Skal se kjærlighet i koleraens tid sammen med Champagne piken, og satser på at jeg får tatt en tur til CathKid og hilset på tantetrollet mitt :) Jeg tror dette blir en bra påske. Jeg har også store planer om å drikke vin i parken samma hva slags vær det blir! Ull undertøy er tingen osv.

Akkurat nå er det full fokus på å få inn budsjett før påske, å det er ser ut som at jeg kan klare akkurat det. Da kan jeg slappe av hundre prosent i påsken.

Liker å kjenne at jeg har kontroll på ting. Begynner å kjenne at jeg blir voksen sakte men sikker, at jeg senker både skuldre og tempo igrunn. Jeg trodde det skulle skremme meg mer, men det gjør det ikke det er godt, trygt og stabilt. Å jeg tror den erkjennelsen er mye av grunnen til at dagene mine ser finere ut.

Slaskepott in sync.

tirsdag 11. mars 2008

Hei hvor det går....

Nå går det alvorlig fort i svingene om dagen, men akkurat denne karusellen er fin å være på! Må kjøpe meg en liten bok hvor jeg skriver ned alle de små oppturene!

S on a rollercoaster!

mandag 10. mars 2008

Så var det mandag igjen!

Denne mandagen har ikke fått helt den samme turbo starten som forrige mandag. Jeg tasser pent inn i tenkeboksen og minner meg selv på at dagen er ikke over og prøver å finne tilbake til forrige mandag!

Trøtt i tryne Slaskepott!

torsdag 6. mars 2008

Gliding!

Støl i dag ja...i muskler jeg ikke ante at jeg hadde en gang. Jeg var på noe så fancy som gliding, på trening i går. Man står på små "freesbee" liknende ting. Blir litt samme følsen som når man har på seg ullsokker på glatte gulv. å så skal man da trne masse balanse og styrke samtidig. Veldig morro og bemerkelsesverdig mye tyngre enn jeg trodde det kom til å bli. Timen varer en halv time, men du rekker å bli skikkleig møkk sliten hehehe å i dag er jeg ultra støl i rompa! Men det gir mersmak, så dette skal prøves igjen!
Har fryktelig fredags følse i dag. Denne helgen har vi faktisk ingen planer på plakaten, å det i seg selv er veldig deilig, å nesten litt uvant etter to tre måneder med planer konstant. Så jeg tenker jeg skal bare sløve masse. Har lyst til å spille minigolf på lørdag, så hvis noen vil være med på det så er det bare å hyle ut :)

Slaskepott...med en særdeles lugn og fin uke!

mandag 3. mars 2008

God start!

Det skjer en gang i blant...en sjelden gang i blant! At mandager er helt glimrende. Min dag starte med at alt var trøtt, slitent og grumpy. Men med litt selvdisiplin og MYE kaffe så tok dagen seg opp. Det er klart det hjelper å få budsjetter som får det litt til å gå kaldt nedover ryggen på meg. Så da er det store spørsmålet. Får jeg panikk eller tar jeg utfordringen på strak ar, Em vanlig mandag ville jeg kanskje gått rett i kjelleren. Men ikke denne mandagen. Jeg har hatt en knalldag på jobb, å legger ett godt grunnlag for at det skal fortsette sånn. Når jeg skal på trening etter jobb i dag så tror jeg at jeg skal prøve å tenke litt gjennom hva det er som har gjort denne mandagen så mye bedre enn de fleste andre. For ved første øyekast så ser det ut som ingenting, men det er jo sjeldent sånn at mentale ting ser ut som seg selv ved titt nummer 2.

Hepp fra Slaskepott, som skal huske på å se på akkurat dette innlegget når hode krøller seg på en mandag neste gang!