fredag 25. juli 2008

ferie...

Det er i grunn eneste unnskyldningen jeg har for å ikke ha blogget på en stund. Ikke har jeg så fryktelig dårlig samvittighet heller for å være helt ærlig, men jeg legger ved noen bilder av deler av ferien min, så får de snakke for seg selv :)

Jeg har strikket en masse, sånn at jeg slipper å få senebetennelse når det nærmer seg jul og julegavene skal være ferdige.
Vi har hatt CathKid og EmmaBaby på besøk. Veldig kos og vi gleder oss til dere kommer på pysjparty
Jeg har vært på piratbåttur, veldig fuktig og det er ikke så mye annet å gjøre enn å bli bøtte dtriat på femtimers baljetur i oslofjorden!


Her er endelige beviset på at man blir ikke smart av øl!

Swiffer lever glade dager med nøstenapping og jaging av andre små dyr i hagen!
Hvis jeg ikke tar helt feil så driver chilien min og lager nye små chilibarn. Noe som hadde vært drit kult!
Å sist men ikke minst, jeg slapper av å grillet flesket mitt på terrassen! DIGG!
Så nå skal jeg nyte den siste ferie uken min i fulle drag. Neste uke så kommer tigermy på besøk og jeg vet det blir digg. Skal få lagt inn flere bilder fra tusenfryd med hyenebarna også, men nå skal ejg legge meg på terrassen igjen, å så skal jeg gjøre klart til skalldyrbonanza i kveld!
God sommer fra Slaskepott med tidenes sløveste sommer!





torsdag 3. juli 2008

utgjort FAENSKAP!




Sint nå...
Lei nå...
SKUFFA nå....

Jeg har klart alle budsjettene mine siden jeg startet i jobben min i januar. I morgen klokka fire så går jeg ut i ferie. Jeg mangler 15.000,- for å gå i budsjett. For å få til det så må det sannsyneligvis skje ett mirakel...siden jeg har svært lite erfaring med at mirakler skjer så er oddsene dårlige!
Veldig veldig veldig surt dette her.

Hilsen Slaskepottesur!