søndag 25. januar 2009

Skal jeg bli fortvilet eller bare rasende!?!

http://www.aftenposten.no/amagasinet/thuen/article2881439.ece

Jeg er selv i en lignende familie situasjon og mener ærlig talt at hvilke konflikter dette utgjør mellm de voksene er revnende likgyldig. Men at det er barna her som lider. Jeg har selv opplevd å være en av de barna som ikke var så veldig velkommene hos alle. Jeg har opplevd at mitt barn og jeg ikke fikk være med på familie aktivteter i jule
fordi at da ville det jo bli en hel juletrefest! Vell det er ting jeg ALDRI kommer til å tilgi! Det er noen av mine sår.
Å tro at bare fordi du har egne besteforeldre så er det ikke så viktig om de andre besteforeldrene liker deg eller ikke er noe forbanna tull!
Jeg blir sint på Frode Thuen sitt svar i dette inlegget fordi jeg mener han burde tatt mer tak i dette og gitt gehør til at dette er ille for barna. Ikke at det er forståelig at en mamma blir sint for sånn oppførsel!
Når det kommer til besteforeldrene i denne saken så har jeg barse lyst til å be de skamme seg langt inn i margen kjempe lenge! Både for å være inngrodde og slemme, men også fordi de er slemme mot sin egen sønn!
FY!

Dette er kanskje det sinteste innlegget jeg har skrevet på lenge, men det er faen klype meg på tide at noen sier ifra høyt når det blir gjort gale ting på denne måten.

Jeg avslutter med med Arnulf Øverland sitt sitat:
- Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke blir gjort mot deg selv!

S

torsdag 22. januar 2009

Kom ikkw å fortell meg at urinveisinfeksjon ikke er farlig!

Det er fortsatt en utpreget kvinnesykdom som undervurderes og forskes lite på. Det man gjerne blir møtt med er en penicilin kur og beskjed om å drikke masse. Det de ikke gir beskjed om er at hvis du drikker noe med sukker i så er det skikkelig party for bakteriene osv. Kombinert med at når man kommer tilbake for tredje gang på to måneder og kuren har enda ikke tatt knekken på det så får man bare en ny kur og beskjed om at dette er ikke en kronisk sykdom!

Jeg har selv hatt urinveisinfeksjon klontinuerlig fra jeg varliten jente til jeg var rundt 25 år, da prøve jeg på anbefaling av en venninne akupuniktur og har bank i bordet ikke hatt det siden!

GRRR fra en Slaskepott med røde strmøper på!

onsdag 21. januar 2009

Kan noen låne meg litt energi????

Jeg trenger alvorlig litt energi boost om dagen. Er uffatelig fantasiløs på sånn cirka alt! Hjem, mat, strikking you name it!

Kanksje det kommer av at det er januar...kanskje det kommer av at jeg trapper opp på jobbing igjen...kanskje det kommer av at jeg er sliten av all behandlingen....kanskje det kommer av at jeg holder på å slutte å røyke....kanskje kanskje kanskje det er alt dette sammenlagt....

Sliten,fantasiløs og energiløs er jeg uansett hva som er årsaken!

Klage innlegg fra Slaskepott som seriøst vurderer å bare gå i hi!