onsdag 30. juni 2010

I am blessed....

Av og til så gå livet så på høygir at jeg glemmer å puste, å så må jeg springe videre alikevell. Da er det lett å glemme de viktige tingene i livet eller være hyggelig mot de viktige menneskene i livet. Jeg er så velsignet at jeg lever med ett menneske som ser meg som akkurat det mennesket jeg er.
I dag har vært en av de dagene hvor ting har vært panser hektisk. Morro men så hektisk at jeg nesten kneler.
Så snille snille Babe drar på Ikea og fikser. Når jeg så kommer hjem fra jobb og åpner pc`n for å sjekke jobbmailen min for N`te gang...noe  han jo et at jeg gjør. Så har han lagt igjen denne beskjeden med følgende video til:


Hei pus :-)
Hvis du er tørst etter en lang busstur hjem, ligger det en colaboks til deg i kjøleskapet
også er det en liten trøstesjokolade etter en slitsom dag, den ligger på bordet
elsker deg masse
- Babe
og for litt ekstra kos og avslapping, her er en video med malende norske kattepuser
Purring kittens
 
Så jeg avslutter dagen med sjokkis, cola, søe katter på youtube. Dropper å sjekke mailen og ligger pent rett ut og tenker på hvor heldig jeg er som har akkurat han....

tirsdag 22. juni 2010

Når man drømmer seg bort...

Alle drømmer seg bort innimellom...hva ville man gjort hvis man vant 30 millioner i lotto? Da begynner drømmene å romstere rundt i hode, etter at man selvfølgelig har gått gjennom det praktiske man ville brukt pengene på osv. Men man drømmer jo om så mange ting og drømmene forandrer seg opp gjennom livet og fra dag til dag for den saks skyld. Drømmer er jo alt fra familieliv, hvor og hvordan man skal bo. Hva vil man utrette...hvor fantastisk skal karrieren bli...hvis jeg skulle skrevet en bok hvilken skulle det være....hva om jeg hadde satset på musikk....eller hva om jeg faktisk hadde søkt på teaterhøgskolen. Sånn hopper ihvertfall drømmeharen min.
I halvsøvne i dag etter å ha stappet i meg deilig kyllingkarri gryte. Å da er det altså karri med K fordi det er min student oppskrift med klassisk gul fiskebollekarri og ikke spennende invandrerbutikk curry!
Nåh vell tilbake til denne dagdrømmen som umidelbart havnet i listen over ting jeg sannsyneligvis ikke får gjort, men har psyyykt lyst til å gjøre før jeg dør.
Jeg har lyst til å reise til hvert eneste land i verden og spise minst ett måltid i hvert land!
Så får tiden vise hvor lang listen blir, men heretter skal jeg uansett begynne å skrive ned hvilke land jeg har besøkt med en gaffel i poten!

Tirsdags rabbel fra Slaskepott.

mandag 21. juni 2010

En liten historie fra en regnfull dag på rådhusplassen.

Veldig ofte får vi høre historier om folk som ikke kan oppføre seg i flokk. Som knuffer på t banen eller slafser deg i øret på bussen osv osv
I dag har jeg tenkt å fortelle historien om den snille mannen på rådhusplassen.
Vi hadde med oss to glade gutter og en glad Gnu på VG listen på fredagen som var. Vi håpet på opphold og fikk det ikke. Jeg er vanligvis en ganske rutinert dame på bekledning i dårlig vær, men i alt stuk og styr denne gangen så gikk det ikke helt etter planen og vi var for dårlig kledd rett og slett. Men gøy hadde vi det alikevell!
Babe tok med seg  gutta for å se litt lenger frem mens Gnu og jeg ble stående litt lenger bak og herje. Etter en stund ble vi bare stående som to våte katter i regnet og sannsyneligvis så vi ganske triste ut der vi sto. Ut av det blå dukket en man med kanskje verdens største paraply opp og lot oss få stå under sammen med seg. Dette ble gjort på en helt fin måte uten noen slibrige tilnærminger.
Så takk snille mannen for dette, det gjorde vår opplevelse akkurat hakket bedre og vi kan fortsette å tro på at det finnes ekte gentlemen i verden fortsatt :)

lørdag 19. juni 2010

Fra 19. juni 2004 til 19. juni 2010

  19. Juni 2004 og frem til nå :)


For akkurat seks år siden giftet jeg meg med Babe. For akkurat 6 år siden var jeg en liten vimsete jente på 23 år som hadde møtte mannen i mitt liv og bestemt meg for å hoppe i det istedenfor å krype i det. For det er jo det Slaskepotter gjør. Jeg har lært meg, av Babe i løpet av de siste 6 årene å kanskje ikke ALLTID hoppe i alt og av og til være litt tålmodig. Jeg håper han har lært å være litt impusliv og hoppe i vannet uten å kjenne om det er varmt eller kaldt av og til. Poenget mitt er at vi utfyller hverandre og utfordrer hverandre, men mest av alt i bunn ligger det en varm kjærlighet og en dyp respekt. Dette var ting jeg i en ENORM alder av 23 aldri trodde jeg kom til å få oppleve...at jeg kune bli så hodestups forelsket i noen det var greit nok, men at noen kunne bli så hodestups forelsket i meg var vanskeligere å forstå. Men det ble han og er han fortsatt. Babe er en av de mennene som hele tiden også i dagliglivet er flink til å vise meg at han er glad i meg og forelsket i meg :)

Vi skal feire dagen på tusenfryd fordi det er vår barnehelg. Tusenfryd er en lang viktig tradisjon for oss, så vi får være romlemantiske senere.

Kjære Babe jeg elsker deg og gleder meg til fortsettelsen :)

God lørdag fra Slaskepott!

mandag 14. juni 2010

Middagstips på en mandag.

Egentlig så er jeg ikke så fan av å spise fisk på mandager. For da er jeg ikke alltid like sikker på hvor fersk fisken er. Søndager er jo tross alt søndager. Men i dag meldte lysten på fisk seg så sterkt at det får bare være.
Så her kommer en oppskrift på uer som jeg skal lage i dag:
Uerform av Yngve Ekren

Stor takk til Yngve Ekren for fine fine oppskrifter!

God mandag fra en Slaskepott som gleder seg til å grave frem fiskestang og dra å fiske fisken sin selv!