torsdag 30. august 2007

Jeg kommer aldri til å besøke sommarland i Bø igjen!

http://www.varden.no/article/20070830/NYHET/708300022/1089/

Alle som kjenner meg vet at jeg er noe over gjennomsnittlig glad i dyr. Det er min greie. Jeg er ikke av typen hysteris aggresiv veggis. Men jeg mener at man tar på seg ett ansvar nårm an tar til seg ett dyr! At en så stor familie park som Sommarland i Bø praktiserer dette er her bare rett og slett motbydelig. Det viser et syn på levende skapninger som er helt forkastelig! Jeg vil ha strengere lover og regler for å unngå at sånne ting som dette skjer! Så en liten apell til alle som "låner" ut kosedyr til familieparker i sesongen...vær så snill å la vær...

Freeees fra Slaskepott!

onsdag 29. august 2007

Dette er skummelt!

http://forbruker.no/digital/nyheter/data/article1963334.ece

Er egentlig ikke så mye mer å si om denne saken, hvis man ikke skjønner at dette er feil så er det ikke noe håp alikevell!

Veldig stille dag på jobb i dag, sannsyneligvis mye fordi jeg er såpass ny, så det er ikke så mye å gjøre for meg enda. Men jeg blir fryktelig rastløs! Dessuten så er jeg småsjuk og små forkjøla grrr fryser og har lyst til å hjem til dyna mi og en kopp suppe!

Vell nok sutring fra meg, jeg kommer meg på bena igjen :)

S

tirsdag 28. august 2007

Sånne tiltak som dette gjør meg utrolig glad!

http://forbruker.no/bil/nyheter/article1961222.ece

Dette er en form for miljøtiltak som jeg virkelig tror kan fungere godt! Har aldri helt forstått hvorfor man skal ha en DIGER monster truck i byen som tar masse plass. Hadde jeg hatt lappen og råd til det skulle jeg har en søt liten super miljøvennlig bil. Gjerne dekket i skumgummi sånn at det ikke var noe krise å kræsje i det. Det fordrer jo gjerne at alle andre har skumgummi biler i tilleg!

S i det øre hjørnet!

lørdag 25. august 2007

Jeg retter herved en stor takk til min gode venn Mr.Wild

Når jeg kjeder meg og sytnes ting er ganske crap så er det utrolig fint å ha venner som sender meg sånne snutter som dette. Det er selvsagt mye intern humor her, men jeg legger den ut alikevell!

http://www.dagbladet.no/tv/index.html?type=fbig&clipid=22358

S

fredag 24. august 2007

Dette er utrolig spennende!

http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/08/21/509528.html

Dette er utrolig spennende og nesten for godt til å være sant. Jeg håper dette er ett prosjekt som faktisk virker, slår gjennom og får den politiske støtten den trenger!

Dagens lille miljø snupp fra Slaskepott!

Som forøvrig har ekstreeemt fredagsfot!

Første uken snart over!

Da er første uken i ny jobb snart unnagjort. Jeg er fortsatt godt humør, og ikke på langt nær så sliten som jeg vanligvis er etter første uke i ny jobb. Dette tar jeg som ett godt tegn. Dessuten så er folk hyggelige her og hilser :)
Jeg har allerede fått inn ter salg, så jeg er strålende fornøyd. Godt å se at det lar seg gjøre. Eneste som er noe å utsette på er at det er veldig stille, men det er fordijeg er ny enda. Så når jeg kommer mer inn i det så vil jeg ha mer å gjøre. Dette virker veldig bra :)

I da kommer Babes onde tvilling og noen på middag, noe som blir veldgi hyggelig. Resten av helgen skal brukes sammen med Storebror og helt H. Ser ut til å bli en fin fiiin helg.

Ja å for ikke å glemme søndagen...da blir det futurama maraton jippiiii

S

torsdag 23. august 2007

Nye jobben :D

Da holder jeg på med første uke i nye jobben, masse nytt å lære, men er veldig fornøyd foreløbig. Har til og med gjort mitt første salg, på første innringende kunde. Sette lista høyt for meg selv som vanlig hehehe men føler ikke det samme presset som før, noe som er veldig godt :)

Hepp fra S i morra blir det gnocchie!

fredag 17. august 2007

Elveblestivaaaalen!

Så blir det forhåpentligvis festival på meg i "sommer". Å uansett hvis det ikke blir det så kommer H på besøk så dette blir Slakehelg!

torsdag 16. august 2007

Organisering i lange baner!

Jaja da er det på`n igjen med litt organisering....Jeg kryser fingre og tær for at folk ikke gjør det vledig vanskelig for meg denne gangen!

fredag 10. august 2007

Takk Anne Holt!

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article1929583.ece

Det er veldig godt at noen profilerte endelig går ut å tør å si dette høyt. Jeg er veldig imponert!

S som virkelig ikke har mye tillit igjen til helse øst!

torsdag 9. august 2007

Å la tre hunder sitte i glovarm bil mens man er på IKEA! SKAM DEG!

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1929772.ece
Sånne mennesker som dette har jeg INGEN respekt for. De burde selv bli puttet i en glovarm bil å kjenne hvor jævelig det er! Fy FAEN så sint jeg blir!

Har ikke noen andre kommentarer enn at jeg blir frådende rasende og tårene bare triller! Bruk hue for pokker eller la vær å skaffe deg ett dyr!

S