søndag 30. september 2007

For mye spenning selv for meg!

Når ikke lønn har kommet inn og man har noen skarve minutter å sakffe seg ting som koster penger på, så kjenner jeg at det blir litt mer spenning enn jeg trenger! Grrrr gleder meg til klokka blir over ni!

torsdag 27. september 2007

Killing bugs!

Loving the bugsnapper! Nå har vi oppdaget at det faktisk er 2 vepsebol i takrenna over kjøkkenviduet. Så i går ringte jeg Bug Killer Guy, å så fikk vi endelig tak i borettslagslederen. Så de må punge ut. Men var ikke så dyrt som jeg trodde! Uansett så er det dårlig deal for en med massiv vepse allergi å ha vepsebol på utsiden av kjøkkenvinduet! Men det må følge med en aldri så liten advarsel når det kommer til å bruke bugsnapperen. Den er elektrisk folkens! Altså kan man få støt! Vi var på Elvblest for en måneds tid siden. Å der var det sjokk mye mygg og andre ulumskheter som trives på landet. Vell etter å ha testet at ja det gjør vondt å få støt fra bugsnapperen på M@rchus. Så der Babe å vifta rundt med den. Jeg kjefta selvsagt på han å mente at han kunne treffe noen, men den som fikk støt i panna....ja i panna. Det var meg! Vifta litt for ivrig etter mygg med promille gitt! Nuhvel....litt sjokk terapi nå å da osv....

Bzzzz fra Slaskepott i rød genser for å støtte Burma, ser ut som jeg er den eneste på jobben som har fått me meg dette!

onsdag 26. september 2007

Red shirt for Burma 28. sept!

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2016782.ece

I morgen blir det markering! Det er ikke alle som har røde skjorter eller gensere jeg vet det. Men ta på deg ett rødt skjerf ett belte eller klistre en diger plakat i panna! Det er så viktig å vise solidaritet i sånne saker som dette. En kan godt si at det å ta på seg en rød skjorte ikke hjelper munkene. Men det er ikke hva det handler om! Det handler om å ta ett standpunkt, over hele verden. Om at vi burde ha kommet lenger en dette, og at mennesker har rett til frie tanker og burde slippe disse grusomhetene...

Dette er saker som jeg syntes er veldig vanskelig å skrive om ti minutter før jeg skal gjør enoe fornuftig på jobb. Så det blir litt usammenhengende. Men dette er ting som betyr mye for meg!

S som ser rødt!

mandag 24. september 2007

Lykke,,

Fullkommen lykke er å høre på favoritt musikken min på full guffe på Ipod`n min. Jeg brukte masse tid i går til å legge over musikk, og jeg har fortsatt masse plass. Nå er det faktisk rom for å begynne å finne ny spennende musikk :)
De som kjenner meg litt vet hvor glad jeg er i å vandre rudnt å høre på musikk. Mulig jeg får såpass mye energi av dette at jeg orker å bevege meg ut av sofaen etter jobb fremover også! Når jeg hører på musikk skikkelig høyt så får jeg lyst til å bevege meg, jeg får lyst til å springe, jeg får lyst til å gå ut i frisk luft....
Jeg må aldri aldri ALDRI glemme igjen hvor viktig det er for meg å ha musikk tilgjenngelig!

S

fredag 21. september 2007

Kjedelig...

Vi var på visning i går, i noe som viste seg å være drømme leiligheten. Alt var helt supert, bortsett fra det faktum at leiligheten kun skulle leies ut for ett år! Når jeg snakket med damen fr Utleiemegleren i forrige uke så spurte hun meg om hvor lenge vi ønsket å leie. Jeg sa ifra at vi ønsker langtidsleie. Flott sa damen!?!?! Det blir for dumt altså! Bedre om hun bare kunne sagt at dette var kortidsleie!

Blææh fra S

torsdag 20. september 2007

Å drømme seg bort...

Hehehe nå må jeg nesten flire litt av meg selv og hvor utrolig voksen jeg har blitt! Før i verden når jeg satt og drømte meg bort, så drømte jeg om hva som skulle skje om noen timer, om neste gang jeg skulle ut å ølle, på konsert osv Alle som kjenner meg nokså godt vet at jeg er og har alltid vært litt villbasse og har litt vanskelig for å tilpasse meg ett ”rolig” liv. Men jeg må jo bare stikke fingeren i jorda og innse at til og med jeg har begynt å sakke ned på tempoet. Hvorfor alle disse tankene?

Jo det som er saken er at Babe og jeg har snakket om å flytte vekk fra tjukkeste løkka, for blant annet å få litt mer ro (herregud det er voksent det!) Vi syntes det er plagsomt med lambadatrekkspill mannen hver lørdag og søndag på utsiden av soveromsvinduet. Vi syntes det er slitsomt med fyllik/student fylla fra Cafe 33 på utsiden av soverommet. Og det faktum at vi ikke har oppvaskemaskin er i seg selv grunn nok til å skifte bolig. Nuhvel nok om det….

Vi skal på visning i dag til über voksent område! Vi skal på visning på Storo/Grefsen…
Jeg har selvfølgelig allerede forelsket meg fullstendig i leiligheten, mens Babe er litt mer lunken og avmålt. Kan finnes bedre ting der ute vet du….men det kan det alltid tenker jeg, å så har vi rund dansen gående! Uansett så skal vi nå på visning.

Jeg har sittet den siste timen og glodd på blant annet www.bogront.no sine hjemmesider og oppdaget at de faktisk har små epletrær som man kan dyrke i potter! 50 liters krukker, men alikevell krukker som jeg kan ha på verandaen! Pluss masse fine ting som man kan plante og dyrke!
Jeg drømmer meg vekk i å kjøkken med koselig sitteplass, sånn at vi kan spise middag på kjøkkenet faktisk…heheh sånn som gamle folk gjør. Ikke bare ligge på sofaen slengt foran tv og spise! Ikke misforstå altså det er ultra digg å ligge slengt foran tv`n og spise, men det hadde vært fint å kunne gjøre begge deler.
Jeg tar meg selv i å være opptatt av ting som aldri har betydd noe for meg tidligere, jeg begynner rett og slett å bli voksen, å det er litt skummelt, men veldig fint :)

Men det er ingen grunn til bekymring, om kun kort tid så er jeg garantert tilbake i å planlegge neste fredagsølling!
S

onsdag 19. september 2007

Det skal bli en kald dag i helvete!

Det skal bli en jævelig kald dag i helvete før jeg får respekt for disse menneskene her!
http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/09/19/512509.html

Ikke missforstå, voldtekt er grusomt! Men dette handler ikke om det, dette handler om trangsynte små stygge jævler, som sannsynligvis har blitt banket opp hjemme, mobbet på skolen og aldri opplevd at en jente liker de på ordentlig, å for all del ett sted inne i det lille forvorpene sjelen deres så er det synd på de. MEN det berettiger ikke disse holdningene. jeg blir kvalm når jeg leser at "begreper som gjengvoldtekt var ikke i Norge før vi fikk invandrere!" Forbanna tosker altså, les historien din! Eller uttalelser som "invandrere som kommer å forsyner seg av VÅRE norske jenter!"
Jeg blir aldri ALDRI ALDRI din eller deres Norske jente! Eller deres jente i det hele tatt!
Jeg nekter å bli sett på som endel av en masse de kan få eie! Det er bare kvalmt!

Jeg kjenner at dette blir veldig usammenhengene skrevet og at jeg kanskje egentlig ikke bør skrive dette, men jeg gjør det alikevell. noen ting blir jeg så sint av at hvis jeg ikke å knattret det ned så er jeg redd jeg kommer til å eksplodere som ett rasende lemmen!

Skam seg hilsen Sinnapott!

tirsdag 18. september 2007

Bursdags jente!

Jeg har bursdag woohoo! Blir i stikkords form i dag:

- Jeg har bursdag
- Blir 27 år
- Har sovet ca 4 timer i natt, er veldig veldig trøtt.
- Fikk deilig frokost på sengen og ikke minst verdens vakreste lille Ipod ( som ikke har kommet i butikken enda)
- Vil ikke være på jobb
- Vil ha fri i morgen.
- Vil drikke masse og og sove lenge i morgen!

Tjoping takk til alle som legger seg i selen for at jeg får en fin dag, og særlig takk til Babe, verdens fineste mann :)

søndag 16. september 2007

En liten trikke historie...

Å denne kjenner jeg at er mest adressert til M@rchus som syntes kollektivt er fiiiint, jeg er IKKE enig!
Vell jeg hopper på trikken og aner fred og ingen fare, før ekkel ekkel ekkel mannen setter seg foran meg og sitter å grynter. Da legger jeg merke til at i det VELDIG krusekrøllete håret hans ( sånn førskolelærer sveis og sannsyneligvis hjemmelaga sandaler!) så tor jeg først at han har glemt å skylle ut geleen fra helgas party....men neida dette er FLASS seriøse mengder flass. På det nivået at du nesten kan lure på om det er medisinsk! Dette er selvsagt ikke noe han kan noe for...men han kan noe for at han tar på seg en sort høyhalset genser, bare sånn for å understreke det. Å det fins shampoer og andre ting som hjelper....eller det går an å shave av seg dette tjafset med hudrester i! Jeg stemmer for det siste i dette tilfellet. Men nok om flass! Det stopper ikke her! Han begynner så å krafse og grave i en plaspose, for så å begynne å spise hardkokt egg...HARD KOKT EGG folkens...på trikken, klokken 07.45 på en mandag! NICE! Det lukter promp det. Å bare for å ha sagt det jeg er IKKE gravid, men kjente ett vagt minne av morgenkvalme der jeg satt!.
Skjerpings egg etende mennesker, ikke på trikken om morgenen! ÆSJ!

HISS fra Slaskepott som har bursdag i morgen og ønsker deg Ipod sånn at jeg om ikke annet kan lukke ut slafse lydene til sånne mennesker!!

onsdag 12. september 2007

Å være prevantiv eller ikke være prevantiv!

Nuh vell jeg foretrekker nok fortsatt og være prevantiv (tror det skirves sånn) var hos jentelegen i går, og det var utrolig dyrt men verdt det! Men aberet er at nå må babe sove i badekaret noen uker. Men ærlig talt jeg må gjennom alle de kjipe tingene som jentelegen, huske ting,pms og andre jente relaterte ting! SÅ at han må tåle noen dager i hundehuset BAH! Men det skal sies at jeg er i veldig mye bedre humør om ikke annet :D

Slaskepott aka Springfjøra!

Grøss og gru...

I dag skal jeg noe jeg gruer meg så innfamt til, har gått hele dagen og gruet meg. Å nå er det bare noen timer igjen....knyter seg i magan og jeg er kvalm!

Slaskepott aka en boing 747!

tirsdag 11. september 2007

faens jævla dritt dag!

Det er i grunn alt jeg har å si i dag!

torsdag 6. september 2007

En titan er død....

http://www.aftenposten.no/kul_und/article1978136.ece

Jeg blir vemodig og får litt klump i halsen. Pavarotti har fulgt meg gjennom barndomen på en god og fin måte. Min Italienske bestefar var så utrolig glad i Pavarotti. Jeg må ærlig talt innrømme at jeg blir veldig sentimental.

Så i kveld tror jeg at jeg er nødt til å sette på Volare og Nessun Dorma og helle meg ett stort glass vin. Tenne ett lys i vinduskarmen, som skal få brenne helt ned, og minnes de store som nå er borte...

Vemodig fra Slaskepott...

tirsdag 4. september 2007

Tony Mendoza sin Ernie!

http://www.tonymendozaphoto.com/pages/ernie.asp

Jeg så denne i bok versjon hos en venn av meg i går. Jeg må bare prøve å få tak i den boken vet jeg!

S

mandag 3. september 2007