mandag 21. juni 2010

En liten historie fra en regnfull dag på rådhusplassen.

Veldig ofte får vi høre historier om folk som ikke kan oppføre seg i flokk. Som knuffer på t banen eller slafser deg i øret på bussen osv osv
I dag har jeg tenkt å fortelle historien om den snille mannen på rådhusplassen.
Vi hadde med oss to glade gutter og en glad Gnu på VG listen på fredagen som var. Vi håpet på opphold og fikk det ikke. Jeg er vanligvis en ganske rutinert dame på bekledning i dårlig vær, men i alt stuk og styr denne gangen så gikk det ikke helt etter planen og vi var for dårlig kledd rett og slett. Men gøy hadde vi det alikevell!
Babe tok med seg  gutta for å se litt lenger frem mens Gnu og jeg ble stående litt lenger bak og herje. Etter en stund ble vi bare stående som to våte katter i regnet og sannsyneligvis så vi ganske triste ut der vi sto. Ut av det blå dukket en man med kanskje verdens største paraply opp og lot oss få stå under sammen med seg. Dette ble gjort på en helt fin måte uten noen slibrige tilnærminger.
Så takk snille mannen for dette, det gjorde vår opplevelse akkurat hakket bedre og vi kan fortsette å tro på at det finnes ekte gentlemen i verden fortsatt :)

Ingen kommentarer: